Karriere indenfor ejendomsadministration

 

 

Laros tilbyder et spændende arbejdsmiljø, der er præget af høj effektivitet og faglig kompetence. Der er aldrig to dage, der er ens i arbejdet som ejendomsadministrator, hvor der konstant er behov for at kunne kombinere juridiske, økonomiske og menneskelige kompetencer.

Vi investerer ressourcer i efteruddannelse og videreudvikling af medarbejderes kompetencer gennem en alsidig vifte af arbejdsopgaver, der udfordrer de enkelte medarbejdere, men også gennem interne og eksterne undervisningsforløb.

 

 

Ledige stillinger

Praktikant

Vi søger i øjeblikket en praktikant til forløb i efteråret 2018. Læs om praktikstillingen her. Send gerne en ansøgning til mha@laros.dk eller ring på 2844 7000.

 

Trappevasker

Vi søger i øjeblikket en trappevasker til 8-10 timer ugentligt. Eksempelvis som studiejob. Send gerne en ansøgning til hhk@laros.dk eller ring på 2880 3880, hvis det kunne være noget for dig.

 

Ejendomsadministrator

Der er p.t. ingen ledige stillinger. Men vi har i øjeblikket stor kundetilgang, og forventer snart at skulle ansætte igen. Så har du en plan om at ville arbejde blandt de bedste i branchen, så send evt. en uopfordret ansøgning. Send ansøgningen i mha@laros.dk.