Lejlighed i Aarhus C

120 moderne lejligheder centralt i Aarhus

 

Bo i det historiske latinerkvarter
Med en lejlighed i Latinergården kommer du til at bo i et nyopført kvalitetsbyggeri midt i det gamle latinerkvarter. Arkitektonisk følger bygningen omgivelserne. Den balancerer elegant mellem det moderne og det klassiske. Velplanlagte detaljer som zinktag vil med årene minde os om, at nostalgi og trends matcher hinanden.

Latinergården er den nye nabo i Latinerkvarteret, og bebyggelsen skaber en fascinerende atmosfære af uhøjtidelighed og livsnydelse.

lejlighederne
Lys, luft og masser af stemning
Færdes du i Latinerkvarteret i Aarhus, mærker du sjælen fra området. Hvis kvarterets bygninger og brosten kunne tale, ville de berette en historie, hvor livet i den grad er blevet levet. I dag er Latinerkvarteret et pulserende hjerte i Aarhus midtby. I kvarteret bliver du budt velkommen af hyggelige caféer, prisvindende kaffebarer og inspirerende delikatessebutikker. Midt mellem designbutikker og gastronomi finder du også en kulturbiograf og en økologisk købmand. Her er mennesker og liv på gaden - både sommer og vinter.
lys-luft-og-stemning

Vil du gerne bo i Latinergården?

 

Se oversigten her og følg anvisningerne, hvis du ønsker at leje en lejlighed. Vi påbegynder udlejningen allerede nu!

Ønsker du at afvente fremvisning ved åbent hus i en prøvelejlighed, så skriv dine kontaktoplysninger ved at trykke på pilen. Du bliver herefter inviteret til åbent hus vedrørende de resterende lejligheder. Første åbent hus forventes afholdt ultimo september 2017.