Detaljer om lejemålet

 

Billede1

Billede2

Billede3

Billede4

Billede5

Borggade 4E 5.tv, 8000 Aarhus C (Reserveret)
Veludnyttet lejlighed med 2 værelser og et stort køkken-alrum. Badeværelset er udført i de bedste materialer. Lejligheden er beliggende i det eftertragtede Latinerkvarter, hvor den hyggelige atmosfære fra de nærtliggende cafeer, ikke kan undgå at smitte af. Til lejligheden hører en eksklusiv tagterrasse

 

Køkkenet er med flot HTH Next inventar og er udstyret med Siemens indbygningsovn i rustfrit står, Siemens keramisk kogeplade, udtræksemhætte, Siemens køle-/fryseskab samt Siemens integreret opvaskemaskine (enkelte mindre lejligheder er dog uden opvaskemaskine og vaskemaskine og tørretumbler).

På badeværelset er der installeret vaskesøjle med Siemens vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er generelt udformet med et godt lysindfald og har flotte lyse lamelopbyggede plankegulve i eg. Der er etableret downlight spots i entré og badeværelse.

Opvarmning sker naturligvis med moderne system for gulvvarme med varmestyring

Til ejendommen hører parkeringskælder, ligesom der i kælderen er etableret cykelparkering.

Alle lejligheder er udstyret med porttelefon, og der er elevator i alle opgange.

 

I det nye Latinergården, som består af i alt 120 topmoderne lejligheder, etableres en lækkert grønt gårdmiljø. De kommende lejere kan dermed se frem til både at nyde godt af et roligt og grønt miljø mod gårdsiden og samtidig befinde sig lige midt i det pulserende byliv.

 

 


Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /var/www/laros.dk/public_html/lejere/ledige-detaljer.php on line 196
TYPE
Bolig
STØRRELSE
95 m²
VÆRELSER
3
LEJE
12.495 pr. måned
VARME
400
VAND
300
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-12-2018
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Ja
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
37.485
FORUDBETALT
12.495
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage