Detaljer om lejemålet

 

Billede1

Billede2

Billede3

Billede4

Billede5

Billede6

Billede7

Billede8

Ny Munkegade 2E, 1. tv., 8000 Aarhus C
KUN 2 stk. tilbage Priser fra 8996 kr. pr mdr. 2. vær. tæt på Århus universitet
: Ny opført ejendom med 19 stk. delevenlige 2 værelses lejligheder, med central placering i Øgaderne i Århus midtby og ca. 800 meter til Århus universitet. Alle lejligheder har store altaner, og ejendommen har nyt gårdmiljø, dørtelefonanlæg, elevator, samt pulterrum og cykelparkering til hver lejlighed i kælderen.

2 værelses lejlighed på 67 m2 og med stor altan indeholder central entre, med adgang til samtlige rum. Stor stue/værelse mod gården med adgang til stor altan på 5 m2, hvor morgen og formiddags solen kan nydes. Værelse mod gaden. Stort køkken med plads til spiseplads og udgang til altan. Køkkenet har alt i hårde hvidevare som opvaskemaskine, pyrolyseovn, induktionskogeplade, og stort køle/frys skab med no-frost.Luksus badeværelse med cool betonfliser og gulvvarme, væghængt toilet, rainshower bruser og indbygget vaskemaskine/tørretumbler.
Stue/værelser, entre og køkken er med hvide vægge, flotte egetræsgulve med gulvvarme, mulighed for tv/internet forbindelse, samt lavenergi vinduer med lydisolering.

Mulighed for boligsikring på ca. kr. 1000 afhængig af indkomst.
TYPE
Bolig - Lejlighed
STØRRELSE
67 m²
VÆRELSER
2
LEJE
8.996 pr. måned
VARME
200
VAND
150
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-03-2020
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Ja
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
26.988
FORUDBETALT
26.988
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage