Detaljer om lejemålet

 

Billede1

Billede2

Billede3

Billede4

Billede5

Billede6

Billede7

Ny Munkegade 2F, 3. th., 8000 Aarhus C
2 vær. tæt på Århus universitet
Ny opført ejendom med 19 stk. delevenlige 2 værelses lejligheder, med central placering i Øgaderne i Århus midtby og ca. 800 meter til Århus universitet. Alle lejligheder har store altaner, og ejendommen har nyt gårdmiljø, dørtelefonanlæg, elevator, samt pulterrum og cykelparkering til hver lejlighed i kælderen.
2 værelses lejlighed på 64 m2 og med 2 altaner, beliggende på 1-3 sal, indeholder central entre, med adgang til samtlige rum. Stor stue/værelse mod gården med adgang til stor altan på 5 m2, hvor morgen og formiddags solen kan nydes. Værelse mod gaden med karnap og flot kig op ad gaden. Stort køkken med vinduer fra gulv til loft, plads til spisebord og udgang til mindre altan på 1,5 m2 hvor eftermiddags og aften solen kan nydes. Køkkenet har alt i hårde hvidevare som opvaskemaskine, pyrolyseovn, induktionskogeplade, og stort køle/frys skab med no-frost.Luksus badeværelse med cool betonfliser og gulvvarme, væghængt toilet, rainshower bruser og indbygget vaskemaskine/tørretumbler.
Stue/værelser, entre og køkken er med hvide vægge, flotte egetræsgulve med gulvvarme, mulighed for tv/internet forbindelse, samt lavenergi vinduer med lydisolering.
Mulighed for boligsikring på ca. kr. 1000 afhængig af indkomst.
TYPE
Bolig - Lejlighed
STØRRELSE
64 m²
VÆRELSER
2
LEJE
9.697 pr. måned
VARME
200
VAND
150
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-04-2020
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Ja
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
29.091
FORUDBETALT
29.091
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage