Detaljer om lejemålet

 

Grønnegade 4, 3. tv. , 8000 Aarhus C

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Ejendommen, som er beliggende i Aarhus C, er tæt på de små specialforretninger, caféer, shopping, brostensbelagte gader og pulserende byliv i Smilets By.

I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Lejemålet er beliggende i velfungerende mellemstor ejendom med i alt 12 boliger.

Lejligheden, som hører til blandt de størst udbudte lejligheder, er en stor, lys og rummelig fire-værelses lejlighed på 111 m2. Her står hjemmet klar til at danne de bedste rammer om hverdagslivet i lejlighedens mange værelser og gode opholdsarealer.

Stuerne er med stuklofte og der er en mindre altan i forlængelse af dagligstuen. Der er et godt udsyn fra lejligheden da der ikke ligger en ejendom på modsatte side af gaden.

Synes du også der er halvlangt op på 3. sal? Frygt ej, der er elevator i ejendommen

TYPE
Bolig
STØRRELSE
111 m²
VÆRELSER
4
LEJE
13.411 pr. måned
VARME
900
VAND
0
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-02-2021
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Delevenlig for 3
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Ja
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
40.233
FORUDBETALT
13.411
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage