fbpx

Troværdig og komplet samarbejdspartner

Vi er landsdækkende på ejendomsadministration og har opbygget en stor portefølje af forskelligartede ejendomme.

Kodeordene for vores succes er flid, engagement og ikke mindst dygtige medarbejdere. Hovedparten har en uddannelse inden for administration, økonomi, finansiering og byggeri.

Vi gør brug af en supermoderne IT-platform, som kort fortalt sikrer vores kunder en omkostningseffektiv og optimeret sagsbehandling.

 

Vision

Laros A/S sigter mod at blive et landsdækkende indenfor ejendomsadministration gennem organisk og muligvis strategisk vækst via opkøb eller joint venture. Vi har p.t. kontor i Aarhus men er stærkt repræsenteret både i København, Odense, Kolding og flere andre steder i Danmark.

Vi arbejder på at gøre vores forhold til klienterne endnu tættere. Vi ønsker at være klientens foretrukne kontakt vedrørende rådgivning og bistand på ejendomsområdet. Vores vision er at være vore klienters totalleverandør inden for vores arbejdsområder.

Vi tror på, at et tæt samarbejde med klienterne bedst opnås gennem en kombination af personlige kundemøder og en veludviklet IT-platform, der giver kunderne mulighed for aktivt at deltage eller følge med i investeringen, hvad enten det gælder den løbende daglige drift eller specifikke udviklingsopgaver.

Over for vores egne leverandører og samarbejdspartnere vil vi videreudvikle relationer til gavn for alle parter. Vi vil forsat sørge for, at deltagere i vores netværk udvælges i overensstemmelse med vore klienters ønsker om pris og kvalitet.

Vores medarbejdere er karakteriserede ved faglig dygtighed, spidskompetencer inden for minimum ét af vores primære arbejdsområder og ved at udvise initiativ. Derudover er medarbejderne villige til at ændre på deres måder at løse opgaver, de arbejder selvstændigt og forstår værdien af teamwork, hvor deling af viden, ansvar og opgaver er en forudsætning for vore ydelsers høje kvalitet.